MANOLE

Hormisaneeraus, Konesaumakatot, Kattojen Huoltotyöt, Enkopur Takuutiivistykset, Muuraustyöt ja Ilmanvaihtotyöt!

Tervetuloa MANOLEN kotisivuille.


MANOLE on Hormisaneerauksiin, Konesaumakattoihin, Kattojen huoltotöihin Enkopur Takuutiivistyksiin ja Ilmanvaihtotöihin erikoistunut yritys.


Toiminta-alueemme on pääasiassa koko Etelä-Suomi, mutta sopimuksesta voimme lähteä pidemmällekin. Varasto ja konttori sijaitsevat maaseudun rauhassa Askolassa Itäisellä Uudellamaalla.


!!!HUOMIO HUOMIO HUOMIO HUOMIO!!!


MANOLE UUTISET:05.03.2018

Manole ja KattoHoiva Oy yhdistyivät, ja manolesta tuli KattoHoiva Oy:n palvelu HormiHoiva. Kattohoivaan voi käydä tutustumassa osoitteessa www.kattohoiva.fi. Puhelinnumero pysyy ennallaan, mutta sähköposti josta tavoittaa on marko.toponen@kattohoiva.fi

02.04.2017

Kevättä rinnassa, lämmityskausi loppumassa joten nyt kaikki hormit ajoissa kuntoon ennen seuraavan lämmityskauden alkua.

Kausi alkaa myös kattojen ENKOPUR takuutiivistyksissä.

Ja tottakai uutta konesaumapeltiä vanhoille ja uusille katoille.  


10.11.2016

Talvea pukkaa ja lunta kertyy katoille. Nyt Manolelta myös lumenpudotukset.


28.1.2016

Nyt Ilmanvaihtokanavat ja koneet puhtaiksi! Kaikille Helmikuun loppuun mennessä tilatuille ilmanvaihdon puhdistuksille 20% alennus.


09.01.2016

Hurjimmista paukkupakkasista on tälläerää selvitty ja nyt on mainio aika tsekata hormit ja katot kuntoon ennen seuraavia. Tammikuun aikana sovituista hormi- ja kattosaneerauksista -20 % alennusta. Käy myös facebook sivulla Manole Hormisaneeraus ja sieltä löytyy kilpailu josta voit voittaa 100 € lahjakortin Manolen palveluihin. Kilpailuaika päättyy 31.01.2016!