MANOLE

Hormisaneeraus, Konesaumakatot, Kattojen Huoltotyöt, Enkopur Takuutiivistykset, Muuraustyöt ja Ilmanvaihtotyöt!

Kattotyöt

Kattoturvatuotteet

Käytössämme on kotimaiset Pisko kattoturvatuotteet jotka valmistaa Lapuan Piristeel Oy. Lähes kaikki tuotteemme on pulveripolttomaalattua kuumasinkittyä terästä.Tuotteet saatavana rautaruukin RR-väreissä.

Sadevesijärjestelmät

Käytössämme kotimaiset Pisko Sadevesijärjestelmät. Saatavana pyöreä- tai kanttinen sadevesijärjestelmä joka valmistetaan ensisijaisesti Ruukin molemmin puolin pinnoitetusta Pural-pellistä.

Pural-pinnoitteen etuja ovat erinnomainen korroosionkestävyys, hytvä taivutettavuus, hyvä ulkonäön kestävyys, likaa hylkivyys ja helppo puhtaanapito.

 Katon maalaukset

Mikäli katossa tai kouruissa esiintyy ruostetta tulee ne pikaisesti suojata hapelta ja kosteudelta. Käytössämme on Enke Multi Protect (EMP) suojaväri. EMP on yksikomponenttinen ruostesuojaväri, jossa korostuu korkea kestävyys ja erinomainen suojauskyky peltikatolle.

Kattojen takuutiivistykset

Vesitiivistämisen päätuote on Enkopur, joka sopii erityisen hyvin Suomen oloihin. Enkopur on nestemäinen yksikomponenttinen polyuretaanimassa joka vulkanisoituu pysyvästi joustavaksi kalvoksi.

Tyypilliset käyttökohteet ovat reikien paikkaukset, vuotavien konesaumojen, läpivientien ja haastavien liitosten tiivistäminen sekä vesikourujen paikkaukset. Enkopur sopii myös parvekkeiden ja terassien vesieristämiseen.

Enkopur on taloudellisesti tehokas vaihtoehto katon uusimiselle, usein vain murto-osakustannuksilla. Harva vuotava katto vaatii vaihtamista ja katon elinkaarta voi pidentää vuosilla Enkopur-tiivistystekniikalla.

Käyttökohteet: Peltikatto, Bitumihuopakatto, Parveke ja Terassi.

Piipunhatut

Piipunhatut mittatilaustyönä ja asennettuna. Kaikki piipunhatut valmistetaan 1 mm paksusta sinkitystä tai haponkestävästä teräksestä. 

Lumenpudotukset

Pudotamme ammattitaidolla ja kattoa vaalien vaarallisiksi kertyneet lumikinokset ja jääpuikot katoilta. Tällä toimenpiteellä säästyy ihmisvahingoilta ja kattojen vuodoilta.